FOTO Otvoren Novogodišnji bazar u Kolašinu

Tokom trajanja Bazara biće organizovan i muzički program, pa će u autentičnom ambijentu na Trgu boraca, nastupiti Dva i po šešira, Aleksandar Došljak, Shendon bend, Bjelopoljski tamburaši

5198 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa otvaranja bazara, Foto: Dragana Šćepanović
Detalj sa otvaranja bazara, Foto: Dragana Šćepanović

Novogodišnji bazar, koji organizuju lokalna Turistička organizacija (TO) i Opština, otvoren je danas u Kolašinu, uz muzički program i lokalnu gastronomsku ponudu.

Tradicionalna manifestacija, kao i prethodnih godina, okupila je proizvođače suvenira, domaće radinosti, meda, ljekovitog bilja... Bazar će biti otvoren do početka februara, svakog dana od 10 do 20 sati. Cilj manifestacije je, kako je kazala direktorica TO Zorica Milašinović, da se turistima približi dio bogate ponude proizvoda sa područja kolašinske opštine, ali i sadržajno obogati vanpansionska ponuda, tokom zimske turističke sezone.

Predsjednik Opštine Petko Bakić obišao je danas izlagače na Bazaru, a na otvaranju manifestacije prisustvovali su i potpredsjednik Opštine Miodrag Bulatović i predsjednik Skupštine opštine Vasilije Bulatović.

Tokom trajanja Bazara biće organizovan i muzički program, pa će u autentičnom ambijentu na Trgu boraca, nastupiti Dva i po šešira, Aleksandar Došljak, Shendon bend, Bjelopoljski tamburaši... Biće organizovane i DJ žurke.

Bonus video: