Komnenović: Radimo na poboljšanju uslova u školama i vrtićima

Tradicionalni susret djece i prvog čovjeka Tivta organizuje se na inicijativu NVU "Djeca Tivta", uz organizacionu podršku Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Tivat

2374 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Tivat
Foto: Opština Tivat

Djeca Tivta - učenici osnovnih i srednjih škola, pa i oni najmlađi predškolskog uzrasta, posjetili su Opštinu Tivat i predsjednika Opštine Željka Komnenovića i prenijeli mu najljepše želje povodom predstojećih praznika.

Tradicionalni susret djece i prvog čovjeka Tivta organizuje se na inicijativu NVU "Djeca Tivta", uz organizacionu podršku Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Tivat.

U "Novogodišnjoj čestitki" učestvovali su učenici OŠ "Drago Milović", đaci OŠ "Branko Brinić", SMŠ "Mladost", Muzičke škola Tivat, mališani iz JPU "Bambi" i korisnici "Dnevnog centra za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju - Tivat".

Tokom susreta, kako je saopošteno iz lokalne uprave, mogle su se čuti recitacije, praznični stihovi i želje da se grad razvija i bude još ljepše mjesto za svu djecu.

Komnenović se zahvalio djeci na lijepim željama i najavio da se u narednoj godini očekuju radovi na poboljšanju uslova za njihov boravak u školama i vrtićima.

"Tivat je teritorijom mala opština i trudite se da doprinesete njegovom razvoju i napretku. Tivatski đaci su uvijek bili prepoznati kao vrlo uspješni. Cilj svih nas je da to bude tako i u budućnosti", rekao je Komnenović.

On je djeci čestitao Novu godinu i uputio rječi zahvalnosti roditeljima, vaspitačima, nastavnicima, svima onima koji utiču na to da djeca Tivta izrastu u dobre ljude.

Susretu su prisustvovali direktori i nastavnici prosvjetnih javnih ustanova, Slavica Vulanović u ime NVU "Djeca Tivta", Džafer Brahimi u ime NVO "Udruženje Egipćana" i Olivera Mišković Vidojević, sekretarka za društvene djelatnosti u Opštini Tivat.

Bonus video: