SBbet u humanitarnoj misiji

Zajedno smo jači!

13265 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

SBbet je višedecenijskim poslovanjem na teritoriji Crne Gore pokazao i dokazao da je kompanija koja u vrhu svoje agende ima prioritet koji podstiče humanost i društvenu odgovornost.

Kao ponosni partner Rukometnog Saveza Crne Gore, SBbet je organizovao humanitarnu akciju koja je imala za cilj da, za svaki gol ženske rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, SBbet donira 20 eura u humanitarne svrhe.

Uz pomoć ,,Lavica’’ na velikom takmičenju koje su rukometašice Crne Gore završile kao 7. na svijetu, SBbet će godinu zaokružiti pomagajući društvu da zajedno gradimo bolju, ljepšu i humaniju budućnost.

Zahvaljujući velikom uspjehu, najstarija betting kompanija u Crnoj Gori opredjelila je humanitarna sredstva za dvije institucije.

Predani rad, posvećenost i briga koju zaposleni u JU Dječiji dom „Mladost˝ u Bijeloj pružaju svakodnevno, inspiracija je za cjelokupno društvo i nešto čemu se mora odati priznanje. Spremni da zajedno poboljšamo uslove u kojima djeca, ali i sami radnici borave, iz SBbet-a su odlučili da dio sredstava doniraju upravo ovoj ustanovi.

SBbet
foto: SBbet

Drugi dio humanitarnih sredstava opredjeljen je za Opštu bolnicu u Nikšiću. Ova ustanova je od izuzetnog značaja za građane i građanke Nikšića, ali i okolne gradove. Prepoznajući važnost jedne ovakve institucije, kompanija SBbet doniraće sredstva za neophodan aparat za bebe.

SBbet
foto: SBbet

,,Tokom 26 godina postojanja, SBbet je uvijek kao jedan od osvnovnih prioriteta isticao pomaganje i pružanje podrške djelovima društva koji se suočavaju sa izazovima. Zadovoljstvo je biti dio kolektiva koji njeguje takve vrijednosti. Ispred SBbet kompanije, želim da istaknem da ovdje nije kraj akcijama i da će SBbet nastaviti da pomaže i osnažuje institucije i kolektive čiji zaposleni nesebično daju svoje znanje, trud i vrijeme za dobrobit svih onih koji iziskuju njihovu pomoć,'' kazao je Direktor Online sektora SBbet kompanije.

Zajednički zadatak i jedan od primarnih ciljeva u narednom periodu za kompaniju SBbet jeste nastavak brige i pružanje snažne podrške na poboljšanju uslova najugroženijih segmenata društva.