Komnenović: Za narednu godinu predviđena sredstva za izradu policijske i vatrogasne stanice u Tivtu

“Ostvarujemo blisku saradnju, što mi je posebno važno budući da je bezbjednost u samom vrhu prioriteta za lokalnu upravu grada koji važi za miran i siguran turistički centar"

2893 pregleda 1 komentar(a)
Prijem za policijske službenike, Foto: Siniša Luković
Prijem za policijske službenike, Foto: Siniša Luković

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović upriličio je juče prijem za policijske službenike Odjeljenja bezbjednosti i Stanice granične policije Tivat, Dražena Drobnjaka, Dejana Vujačića i Predraga Vukanića, koji su tokom godine na izmaku ostvarili izuzetne rezultate u radu i doprinijeli povećanju bezbjednosti građana i posjetilaca Tivta.

Ovom prilikom predsjednik Opštine im je uručio prigodne nagrade. Prijemu kod gradonačelnika prisustvovali su Petar Rolović, načelnik Regionalnog centra bezbjednosti “Jug”, Miodrag Knežević, načelnik Odjeljenja bezbjednosti Tivat i Nebojša Tijanić iz OB Tivat, kao i Bojan Lalatović, šef stanice granične policije Tivat.

Gradonačelnik Komnenović prisutnima je zahvalio na izuzetnoj saradnji tokom 2023. godine.

“Ostvarujemo blisku saradnju, što mi je posebno važno budući da je bezbjednost u samom vrhu prioriteta za lokalnu upravu grada koji važi za miran i siguran turistički centar. Upoznat sam sa svim problemima koji tište zaposlene u tivatskom Odjeljenju bezbjesnosti, a to su neuslovne prostorije u kojima rade i visoke cijene zakupa stanova u Tivtu. Zato, sa vama želim podijeliti informaciju da su nacrtom budžeta Opštine Tivat za narednu godinu predviđena značajna sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za novi objekat policijske i vatrogasne stanice.” – istakao je Komnenović i najavio nastavak podrške, posebno u smislu iznalaženja sistemskih rješenja kako bi se prevazišli postojeći izazovi.

Prvi čovjek Regionalnog centra bezbjednosti “Jug” Petar Rolović zahvalio je gradonačelniku na podršci i saradnji, istakavši da je pomoć lokalne uprave u dijelu obezbjeđivanja materijalno-tehničkih sredstava, bila od izuzetnog značaja za rad OB Tivat. On je naglasio kako bi saradnja Opštine Tivat sa lokalnim Odjeljenjem bezbjednosti mogla biti primjer i drugim gradovima u Crnoj Gori.

Bonus video: