Zgrada Velimirović u Kolašinu: Investirajte koračajući putevima svojih snova

Početkom septembra 1937. u beogradskom dnevnom listu „Vreme“ osvanuo je članak „Kolašin idealno mesto za letovalište i sanatorijum“.

25589 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Velimirović Invest
Foto: Velimirović Invest

Autor Marko Kavaja, nikšićki publicista, novinar i dramski pisac, zapisaće da grad na Tari ima sve uslove da bude veliki turistički centar. Da je stvoren za odmor, leventovanje (dokoličarenje) i plandovanje.

Da je „borben i ambiciozan kao planine“, ali i da „nema iskustva“, jer „ne zna kako da počne i kojim putem.“

Kolašin je u međuvremenu, u vremenskom rasponu koji pokriva gotovo čitav vijek, stekao rutinu i odlučno krenuo putem najbrže rastuće investicione adrese u Crnoj Gori. A pored odmora i plandovanja, stvoren je i za – ulaganje. Ulaganje u snove koji su opipljivi i ostvarljivi. Da li ste spremni da se otisnete ka njima?

Očaravajuće prirodne ljepote, pogodni klimatski faktori, uzbudljivi susret tradicije i modernosti, opojnosti opuštenog Mediterana i čvrstine ponosnog Sjevera, uz povezanost sa Podgoricom prvim domaćim auto putem, čine Kolašin jedinstvenim odredištem u Crnoj Gori, sa nizom preimućstava u poređenju sa drugima. Destinacijom za investicije koja pruža mogućnosti korišćenja i izdavanja nekretnina podjednako atraktivno i u ljetnjoj i u zimskoj sezoni.

Velimirović Invest
foto: Velimirović Invest

Osluškujući vaše potrebe i zahtjeve probirljivog tržišta, kompanija Velimirović Invest vam nudi najbolje: 44 brižljivo projektovanih i luksuznih stambenih jedinica u Kolašinu. Iza nas stoje godine iskustva u izgradnji stambenih i poslovnih objekata, sa ugledom zasnovanim na poštovanju, koje je, opet, zavrijeđeno opravdavanjem povjerenja.

Sa istinskim osjećajem za ambijent u kome nastaje, Zgrada Velimirović, na površini od 3.000 kvadratnih metara, arhitektonski je skladno saživljena sa planinskim okruženjem grada na Tari, sa dinamičnim krovnim badžama, kamenom i drvetom kao preovlađujućom kombinacijom. Na uvažavanje građevinskih uzusa kolašinskog kraja, nakalemljen je dah modernosti u dizajnerskom izrazu: elegancija linija i oblika, koju karakterišu obimne staklene površine i minimalistička forma – luksuz sa mjerom i ukusom.

Možete da birate između jednosobnih ili dvosobnih apartmana, veličine od 42 do 78 kvadratnih metara. O parkingu ne morate da brinite: osiguran je za svaku stambenu jedinicu. Sami položaj terena obezbjeđuje zasebni ulaz direktno sa saobraćajnice na oba nivoa garaža.

Smještena na savršenoj lokaciji, kod Doma zdravlja, na samo nekoliko minuta šetnje do Trga – mještani će reći novog centra grada – Zgrada Velimirović će primiti prve stanare tokom ljeta 2024. godine. Gradnja uveliko napreduje. Nakon završenih grubih radova i ugrađene bravarije radi se na unutrašnjim instalacijama. Zgrada će biti završena taman na vrijeme da osjetite svježinu ljetnjih noći pod Bjelasicom, čiji ski centri su na 10 minuta vožnje, i opijajući miris lipa u jezgru Kolašina.

Investirajte koračajući putevima svojih snova. Ulaganjem u projekat kompanije Velimirović Invest, čije prednosti u odnosu na druge čine pozicija, arhitektonska harmonija i naše iskustvo, postajete dio dinamičnog preobražaja Kolašina i njegovog izrastanja u jedan od najvibrantnijih planinskih centara jugoistočne Evrope.

Iskoristite izuzetnu mogućnost da postanete vlasnik jednog od preostalih 10 apartmana i da i prije dovršetka gradnje ostvarite finansijsku dobit, jer je rast cijena nekretnina u Kolašinu konstantan.

Više informacija o ponudi i cijenama možete da dobijete na našoj web strani ili putem maila vbinvest@velimirovic.me i telefona +382 69 302 953.