Donirano 15.000 eura za sanaciju dvorišta vrtića "Ljubica Popović"

"Ova donacija predstavlja jedan od dobrih modela saradnje privrede i obrazovnog sektora i primjer koji treba slijediti kada je u pitanju društveno-odgovorno poslovanje", rekla je ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Anđela Jakišić-Stojanović

2230 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: MPNI
Sa sastanka, Foto: MPNI

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Anđela Jakišić-Stojanović sa saradnicima i direktoricom Javne predškolske ustanove (JPU) "Ljubica Popović", Vesnom Nikolić, razgovarala je sa predstavnicima Crnogorske komercijalne banke (CKB) povodom donacije od 15.000 eura za sanaciju dvoršita vrtića "Ljubica Popović".

To je saopšteno iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

"Ova donacija predstavlja jedan od dobrih modela saradnje privrede i obrazovnog sektora i primjer koji treba slijediti kada je u pitanju društveno-odgovorno poslovanje. Nadamo se da će njihov primjer slijediti i ostali privredni subjekti u našoj državi, kao i predstavnici lokalnih samouprava kako bismo zajedno gradili ljepši i povoljniji ambijent za naše najmađe", rekla je Jakšić-Stojanović.

Sastanku su, u ime CKB-a, prisustvovali Dino Redžepagić, član Upravnog odbora, Nemanja Đurašković, direktor Odjeljenja za komunikacije i marketing i Jelena Vukšić, rukovoditeljka filijale u Podgorici.

Kako je poručeno na sastanku, CKB planira da u narednom periodu intenzivira aktivnosti koje će imati za cilj podizanje nivoa finansijske pismenosti kod djece i mladih, kroz specijalizovane edukacije i razvoj posebnih proizvoda.

"U narednoj godini banka će takođe realizovati i programe za dodatnu edukaciju srednjoškolaca i visokoškolaca", navodi se u saopštenju MPNI.

Bonus video: