INA-CRNA GORA donirala novogodišnje paketiće za djecu Crvenom krstu

INA-CRNA GORA je i ove godine donirala novogodišnje paketiće za djecu Crvenom krstu u Podgorici.

8235 pregleda 0 komentar(a)
Foto: INA Crna Gora
Foto: INA Crna Gora

Zaposleni u kompaniji su timski pakovali i tako pripremili preko 450 paketića koji su nakon toga predati Crvenom krstu.

Podijeliti prazničnu čaroliju sa drugima i pomoći Crvenom krstu da što veći broj djece iz socijalno ugroženIh porodica osjeti radost praznika bio je cilj ovog projekta koji je realizovala kompanija INA-CRNA GORA.

„Zahvalan sam timu zaposlenih INA-CRNA GORA koji su pomogli realizaciju projekta i time pokazali svoju humanost.

Ovom donacijom smo željeli pružiti našu podršku Crvenom krstu, prepoznavajući njihov značaj te doprinos za zajedinicu.“ zaključio je Matija Cegledi, Izvršni direktor u INA-CRNA GORA d.o.o.

Kompanija INA-CRNA GORA već više od 20 godina uspješno posluje na crnogorskom tržištu, svakodnevno radeći na poboljašanju svoje ponude kako bi kupcima obezbijedili vrhunsku uslugu na putu.

Pored Class Plus Expert goriva sa usavršenom formulom aditiva za sigurnu i bezbrižnu vožnju, na INA maloprodajnim mjestima uvijek možete napraviti pauzu od puta u Fresh Corner-u uz kremastu kafu ili hrskavi hot dog.

INA Crna Gora
foto: INA Crna Gora

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te važnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Tvrtku čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina INA danas posluje u Hrvatskoj i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji se od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.