NVO "Izvor života" pripremio novogodišnje paketiće za 2024 mališana

"Posle Nove godine nastavljamo punom parom i za 2024. godinu imamo u planu brojne projekte, a sve u cilju kako bi pomogli građanima koji su u teškoj materijalnoj situaciji”

3144 pregleda 21 reakcija 1 komentar(a)
Foto: NVO Izvor života
Foto: NVO Izvor života

NVO “Izvor života” već deset godina mališane u Crnoj Gori za praznike obraduje novogodišnjim paketićima. Tako je bilo i ove godine, kada će u Nikšiću, Podgorici, Baru, Budvi, Kotoru, Cetinju, Pljevljima, Kolašinu, Žabljaku i Plužinama podijeliti ukupno 2024 paketića.

“Za ovih deset godina smo podijelili preko 15 hiljada paketića. Između Nove godine i Božića podijelićemo i 20 paketa sa životnim namirnicama za 20 socijalno ugroženih porodica. Takođe ćemo podijeliti još 50 novogodišnjih paketića koje smo dobili od dijaspore”, kazala je Konstantina Vojinović.

Kako je istakla, deset godina uz njih su isti privrednici i NVO “Izvor života” im je zahvalna na tome, kao i dječji zabavljač Radojica Stanković i pjesnikinja Gordana Sarić koji se potrude da mališane obraduju lijepim programom. Tu je i neizostavni Djeda Mraz, koga im obezbijedi foto studio „MM“.

“U drugoj polovini ove godine imali smo manje aktivnosti zbog, nažalost, tužnih događaja koji su zadesili naše volontere. Posle Nove godine nastavljamo punom parom i za 2024. godinu imamo u planu brojne projekte, a sve u cilju kako bi pomogli građanima koji su u teškoj materijalnoj situaciji”, poručila je Vojinović.

Kako je istakla, očekuju veću podršku od loklne uprave, a već su uspostavili kontakt i sa predstavnicima nove Vlade.

Bonus video: