Borovinić Bojović sa vlasnikom slastičare "Korzo": Vaša radnja je snažno obilježila jedan period u istoriji Podgorice

Iz Skupštine Glavnog grada su naglasili da je Ali u ime kolektiva radnje izrazio zahvalnost predsjednici Skupštine na prijemu

11936 pregleda 14 komentar(a)
Sa prijema: Ali i Borovinić Bojović, Foto: Skupština Glavnog grada
Sa prijema: Ali i Borovinić Bojović, Foto: Skupština Glavnog grada

Vaša radnja je snažno obilježila jedan period u istoriji Podgorice i sasvim sigurno ste zaslužili da to bude prepoznato od strane Glavnog grada, poručila je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović.

Ona je to kazala na prijemu za vlasnika slastičare ,,Korzo” Naila Naka Alija koja se 31. decembra zatvara nakon 70 godina trajanja u Podgorici

"Ova porodična radnja, koju su davne 1953. godine, po dolasku iz Metohije, otvorile porodice Hamza i Ali, prestaje sa radom sled toga što aktuelni menadžer Nako Ali odlazi u penziju, dok su se njegovi naslednici opredijelili za život u inostranstvu", dodala je Borovinić Bojović.

Iz Skupštine Glavnog grada su naglasili da je Ali u ime kolektiva radnje izrazio zahvalnost predsjednici Skupštine na prijemu.

"Beskrajno sam zahvalan gradu Podgorici i Vama lično što se nas se sjetili, što ste prepoznali naše trajanje u ovom gradu. Želim da zahvalim i svim građanima, komšijama i prijateljima, svim ljudima koji su prošli kroz naš objekat", rekao je Ali.

Jelena Borovinić Bojović
foto: Skupština Glavnog grada

Iz Glavnog grada su naglasili da je Borovinić Bojović izrazila zadovoljstvo što je u prilici da ugosti i da razgovara sa predstavnikom ugostiteljske porodice.

"Vaša radnja je snažno obilježila jedan period u istoriji Podgorice i sasvim sigurno ste zaslužili da to bude prepoznato od strane Glavnog grada – poručila je Borovinić Bojović.

Iz njenog kabineta su istakli da je Borovinić Bojović uručila poklon Aliju i poželjela mu srećne penzionerske dane koje će, provoditi, kako kažu, u okolini Prizrena odakle je njegova porodica i došla u Podgoricu.

Bonus video: