Dodijeljeni paketići za djecu bez roditeljskog staranja u Baru

"Potpredsjednica Opštine Tanja Spičanović uručila je djeci slatke paketiće, kao i novčana sredstva u pojedinačnom iznosu od 100 eura", saopštila je lokalna samouprava

2783 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Bar
Foto: Opština Bar

Opština Bar je, u saradnji sa Centrom za socijalni rad, i ove godine organizovala novogodišnji prijem za djecu bez roditeljskog staranja i njihove hranitelje.

"Potpredsjednica Opštine Tanja Spičanović uručila je djeci slatke paketiće, kao i novčana sredstva u pojedinačnom iznosu od 100 eura", saopštila je lokalna samouprava.

Druženje sa mališanima upriličeno je u jednoj igraonici, koja je ustupila prostor bez naknade, a angažovali su i Djeda mraza.

"Uz pjesmu i zabavu, Deda mraz je djeci uručio personalizovane poklone, pažljivo birane od strane zaposlenih u Centru za socijalni rad, a koji su kupljeni od donatorskih priloga brojnih lokalnih preduzetnika i privrednih društava. Ova jedinstvena i pozitivna praksa Opštine i Centra za socijalni rad bila je prilika da grad Bar još jednom pokaže svoje humano lice, ali i da se promoviše hraniteljstvo kao jedan od najboljih načina zaštite i odgajanja djece bez roditeljskog staranja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: