Služba gradonačelnice Podgorice obezbijedila novogodišnje pakete za djecu

"Ova akcija je jedan od dokaza posvećenosti gradske uprave najmlađim sugrađanima, a ovog puta kako bi im se uljepšali predstojeći novogodišnji praznici", navodi se u saopštenju

1575 pregleda 2 komentar(a)
Foto: podgorica.me
Foto: podgorica.me

Služba gradonačelnice Podgorice je, u susret novogodišnjim praznicima, obezbijedila pakete sa poklonima za najmlađe korisnike usluga NVO SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica, Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i poteškoćama u razvoju, Fondacija Ognjen Rakočević, Resursni centar “1. jun” Podgorica, JU Zavod “Komanski most”, Dječju bolnicu, kao i za djecu iz osnovnih škola sa područja Lijeve Rijeke i Komana, “Šćepan Đukić” i “Boško Radulović”.

"Ova akcija je jedan od dokaza posvećenosti gradske uprave najmlađim sugrađanima, a ovog puta kako bi im se uljepšali predstojeći novogodišnji praznici. Takođe, pružanjem podrške ugroženim grupama i osiguravanjem lijepih i ispunjenih trenutaka tokom praznika, Glavni grad gradi zajednicu koja pokazuje empatiju i solidarnost prema onima koji se suočavaju sa poteškoćama. Ovom akcijom šaljemo snažnu poruku o važnosti zajedništva i podrške onima kojima je to najpotrebnije", navodi se u saopštenju.

Bonus video: