"DF spreman da naruši vlast u Podgorici kako bi zadržao magistra fizičkog vaspitanja na čelu ustanove socijalne zaštite"

"U duhu oslobođene Podgorice su i pojedine kolege iz opozicije, koji svojim (ne)činjenjem doprinose 'razvoju' Javne ustanove na Kakarickoj gori", rekao je šef Kluba odbornika SD-LP Miloš Mašković

4416 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Miloš Mašković, šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada, prokomentarisao to što inicijativa za razrješenje direktora Javne ustanove "Kakaricka gora" Marka Čađenovića nije izglasana na jučerašnjem nastavku desete sjednice Skupštine Glavnog grada.

"Unošenje i konzumiranje narkotika u samoj ustanovi, urušavanje ugleda ustanove, otkrivanje identiteta bivših štićenika, podnošenje prijava (koje su bile neosnovane i kasnije odbačene od strane nadležnih državnih organa) protiv NVO aktivista i odbornika očigledno nisu bili dovoljan razlog da se sa funkcije razriješi kadar Nove srpske demokratije Marko Čađenović", saopštio je Mašković.

Kazao je da ovakav ishod glasanja "ima svoju pozadinu i to onu istu sa državnog nivoa".

"Demokratski front spreman je da naruši vlast u Podgorici kako bi zadržao magistra fizičkog vaspitanja na čelu ustanove socijalne zaštite, koji nikada ranije nije imao iskustva na rukovodećim pozicijama. Njihov PAF PAF i ostali koalicioni partneri nisu bili čak ni uzdržani, možda zato što bi to naljutilo DF. U duhu oslobođene Podgorice su i pojedine kolege iz opozicije koji svojim (ne)činjenjem doprinose 'razvoju' Javne ustanove na Kakarickoj gori", zaključio je Mašković.

Bonus video: