Dobro djelo, u toku akcija novogodišnjih poklona djeci RAE populacije

Nevladina organizacija "DOBRO DJELO", podijelila je danas novogodišnje paketiće djeci najranjivije, RAE populacije na ulicama naselja Konik i Vrela Ribnička

2492 pregleda 0 komentar(a)
Vasilije Popović nastavlja višedecenijsku porodičnu tradiciju dodjele paketića djeci, Foto: NVO Dobro djelo
Vasilije Popović nastavlja višedecenijsku porodičnu tradiciju dodjele paketića djeci, Foto: NVO Dobro djelo

Nevladina organizacija "DOBRO DJELO", podijelila je danas novogodišnje paketiće djeci najranjivije RAE populacije na ulicama naselja Konik i Vrela Ribnička, dok je u toku akcija dodjele poklona mališanima i ispred podgoričkih tržnih centara.

Aktivisti te NVO iz Podgorice imali su i najljepšu nagradu u osmjesima sreće, izrazima zahvalnosti i radosti djece.

"To je početak realizacije planiranih akcija u cilju da uljepšamo praznike djeci i mladima. Danas u Podgorici, a uskoro i na teritoriji cijele Crne Gore. Akcenat nam je sada na najranjivijoj populaciji i uključenju - inkluziji mališana iz najsiromašnijih djelova naših gradova. Mada, nećemo odustati ni od već uhodanih akcija novogodišnjih poklona djeci u školama ruralnih sredina te tradicije prikupljanju i dodjeli poklona u tržnim centrima", saopštili su iz NVO "DOBRO DJELO" iz Podgorice.

A današnjoj akciji prethodila je i dodjela paketića te NVO, mališanima na priredbi seoske beranske škole u naselju Lužac.

Sa dodjele paketića na školskoj priredbi u Lušcu
Sa dodjele paketića na školskoj priredbi u Lušcufoto: NVO Dobro djelo

Bonus video: