"Budi human": Lana će ići na liječenje u Hrvatsku, prikupljena sredstva za sve korisnike u 2023.

"Ovu godinu možemo označiti kao izuzetno uspješnu, budući da smo i posredstvom platforme humanost.com sproveli mnoštvo akcija i obezbijedili krov nad glavom devetočlanoj porodici“, saopštio je osnivač Fondacije „Budi human“ Goran Jovanović

3156 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Fondacija Budi human
Foto: Fondacija Budi human

Fondacija "Budi human" saopštila je da su uspješno prikupili sredstva za svu djecu koja su u 2023. godini bila korisnici te fondacije, a samim tim i za posljednju akciju u ovoj godini - za liječenje šestogodišnje Lane Šćepanović iz Kolašina.

Lana boluje od mišićne distrofije i ići će na liječenje u Hrvatsku.

„Donacijama humanih pojedinaca i subjekata, sva djeca za koju smo ove godine, a posredstvom Fondacije, prikupljali sredstva za liječenje, dobila su svoju životnu šansu. Ovu godinu možemo označiti kao izuzetno uspješnu, budući da smo i posredstvom platforme humanost.com sproveli mnoštvo akcija i obezbijedili krov nad glavom devetočlanoj porodici“, saopštio je osnivač Fondacije „Budi human“ Goran Jovanović.

„Fondacija 'Budi human' i platforma humanost.com i u narednoj godini nastaviće da punim kapacitetom pomaže svima koji se našoj organizaciji obrate za pomoć“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: