Nova godina na trgu u Podgorici: Praznično raspoloženje se vratilo - nastupili Knez, "Kino kultura" "Senkina đeca"

Iz Turističke organizacije (TO) Podgorica kažu da su više nego zadovoljni odzivom građana i građanki, ali i turista

20192 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Sa trga u Podgorici, Foto: Media Biro
Sa trga u Podgorici, Foto: Media Biro

U Podgorici je Nova godina dočekana na glavnom gradskom trgu, a u ponoć je publiku uveo muzičar Nenad Knežević Knez.

Građani koji su bili na trgu za agenciju Media Biro kažu da su srećni što se praznično raspoloženje vratilo u glavni grad Crne Gore i što su oni građani koji nemaju novca za skupe dočeke, uz koju čašu kuvanog vina na pazaru, dočekali Novu godinu s porodicama i prijateljima.

Podgorica doček Nove godine
foto: Media Biro

Knežević je rekao da je posebno, ali i jako zahtjevno pjevati pred podgoričkom publikom koja je, naglašava, uvijek bila vjetar u leđa njegovom radu.

Podgorica doček Nove godine, Knez
foto: Media Biro

Pored svojih, Knez je publiku zabavljao i drugim pop-rok domaćim hitovima.

Podgorica doček Nove godine, Knez
foto: Media Biro

Pun je trg bio i tokom koncerata bendova "Kino kultura" i "Senkina đeca", a uvertira u veče bio je podgorički DJ Luckydee.

Podgorica doček Nove godine, Senkina đeca
foto: Media Biro

Iz Turističke organizacije (TO) Podgorica za Media Biro kažu da su više nego zadovoljni odzivom građana i građanki, ali i turista.

Važan dio novogodišnje priče su, kažu, privrednici u čijim su kućama posjetioci sinoć, ali i prethodnih skoro mjesec dana, uživali u toploj hrani i piću.

Zadovoljni reakacijama na novogodišnju noć, iz TO najavljuju reprizu za 1. januar.

"Program će početi u 20 sati nastupom Tine Džankić sa bendom. Nakon toga nastupa grupa Highway, a od 22 sata, pa sve do ponoći, možda i malo nakon ponoći, za sve prisutne će atmosferu zagrijati Bane Nedović", kazala je za Media Biro ispred TO Podgorica Ana Jovanović.

Jovanović
Jovanovićfoto: Media Biro, Ana Jovanović

Ona podsjeća da je Podgorički pazar otvoren do 15. januara, te da građani, osim na glavnom gradskom trgu, u kulturno-zabavnom programu mogu uživati u Staroj varoši i Preko Morače, na Trgu Svetog Petra Cetinjskog.

"Ovo je samo uvertira za ono što slijedi. Već na proljeće planiramo pazar i druga iznenađenja", zaključila je Jovanović, čestitajući Novu godinu i predstojeće praznike svim sugrađanima.

Bonus video: