Podgorica plesala i po kiši, Nedović zagrijao glavni gradski trg

Glavni grad je i za danas pripremio cjelodnevni program. Osim na Trgu nezavisnosti, kućice i muzička bina su na trgovima Bećir-bega Osmanagića u Staroj varoši i Svetog Petra Cetinjskog

11580 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Mediabiro.tv
Foto: Mediabiro.tv

Kiša nije uspjela da rastjera građane sa Trga nezavisnosti odlučne da osjete i reprizu novogodišnje večeri u Podgorici.

Neki posjetioci su rado zatvorili kišobrane i prepustili se muzici i kiši, dok su ugostitelji iz kućica mislili na one kojima je potrebno sklonište.

Tako su, raširili suncobrane, ispod kojih su posjetioci gustirali piće i hranu.

Prvo veče nove godine, obilježio je nastup muzičarke Tine Džankić nakon koje je nastupio Highway band, svirajući strane, domaće i regionalne hitove.

NGPG
foto: Mediabiro.tv

Nakon njih nastupio je Bane Nedović koji je dvočasovni nastup počeo i završio himnom Podgorice.

"Utisci su divni, na bini smo uživali. Naš grad je najljepši na svijetu i moramo da ga volimo. Kada na svirku dođe pet, deset ili 15 ljudi, hiljadu ljudi, nebitno je. Važno je da uživaju kao večeras", kaže Nedović za Media Biro.

Građani ističu da je vrijedjelo doći, te da je važno podržati crnogorske muzičke stvaraoce.

I prve večeri januara na Trgu Nezavisnosti bilo je stranaca, koji su kazali da im je prijatno u Podgorici, te da su impresionirani muzičkim programom.

Glavni grad je i za danas pripremio cjelodnevni program. Osim na Trgu nezavisnosti, kućice i muzička bina su na trgovima Bećir-bega Osmanagića u Staroj varoši i Svetog Petra Cetinjskog.

Bonus video: