Spajić čestitao Mojkovčanima Dan opštine

Spajić je istakao da su prirodna bogatstva mojkovačkog kraja, odavno zaslužila pridjeve koji upućuju na njihov kontitnetalni karakter i značaj

2496 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Premijer Milojko Spajić čestitao je rukovodstvu i građanima Mojkovca 7. januar, Dan opštine.

Spajić je naveo da čestitku upućuje sjećajući se, sa najdubljim poštovanjem i ponosom, junaka koji su izvojevali jednu od najvećih vojnih pobjeda u istoriji Crne Gore i slavu Mojkovca pronijeli daleko van granica regiona.

On je poručio da su pred današnjom Crnom Gorom mirnodopski izazovi, ali da bi sa uspjehom dovršili proces evropskog puta, i te kako su potrebne odlučnost, osjećaj za pravdu i solidarnost.

Spajić je istakao da su prirodna bogatstva mojkovačkog kraja, odavno zaslužila pridjeve koji upućuju na njihov kontitnetalni karakter i značaj.

"Uvjeren sam da ćemo, prvenstveno, domaćinskim odnosom prema izvrsnosti sveukupnog državnog potencijala, eliminisanjem biznis barijera, osnaživanjem infrastrukturne mreže i dugoročno planskim rješavanjem prioritetnih zadataka, na održiv način koristiti resurse koje posjedujemo, u interesu svih građana Crne Gore“, naveo je Spajić.

On je dodao da je uvjeren u ostvarenje visoko postavljenih ciljeva iz reformskog i proevropskog programa.

Bonus video: