Dukaj: Mojkovčani s pravom ponosni na svoju slavnu istoriju

"Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Opštini Mojkovac u pravcu digitalizacije što većeg broja usluga, kako bi se postigao zajednički cilj, a to je zadovoljan građanin", kazao je Dukaj

4197 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ministarstvo javne uprave
Foto: Ministarstvo javne uprave

Mojkovčani su s pravom ponosni na svoju slavnu istoriju, kao i na uzornu tradiciju i kulturu, kazao je ministar javne uprave Maraš Dukaj.

On je, povodom 7. januara - Dana opštine Mojkovac, uputio čestitku predsjedniku Opštine Vesku Deliću i predsjedniku Skupštine opštine Marku Janketiću.

„Zadovoljstvo mi je što u ime Ministarstva javne uprave kao i u svoje lično ime, svim građankama i građanima Mojkovca upućujem najljepše čestitke povodom 7. januara , Dana opštine. Mojkovac, kao jedan od gradova koji simbolizuje promociju i njegovanje antifašizma, oduvijek je bio orijentisan na vrijednosti slobode i demokratije. Mojkovčani su s pravom ponosni na svoju slavnu istoriju, kao i na uzornu tradiciju i kulturu. Strateški položaj grada na Tari je prednost sam po sebi, gdje su njegove razvojne mogućnosti brojne, počev od raznovrsnosti turističke ponude, impresivne prirode, podrške preduzetništva, lokalnih organskih proizvoda i mnogih drugih", naveo je Dukaj.

Kazao je da su podrška ženskom preduzetništvu, studentima i mladima, obnova kulturnih dobara, očuvanje ekologije i životne sredine samo neki od aktuelnih projekata koje preduzima uprava te opštine. Sa administrativne strane, dodaje, Opština Mojkovac je orijentisana ka unapređenju profesionalnosti, efikasnosti i odgovornosti rada organa lokalne samouprave, kako bi lokalna samouprava bila pravi servis građana.

"Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Opštini Mojkovac u pravcu digitalizacije što većeg broja usluga, kako bi se postigao zajednički cilj, a to je zadovoljan građanin. Uz najljepše želje vama, svim građankama i građanima Mojkovca, još jednom čestitam 7. januar", kazao je Dukaj.

Bonus video: