Mljekara Livno ponovno je ostvarila zavidan rezultat sa svojim Livanjskim sirom

Međunarodni institut za kvalitetu i okus (ITQI) iz Bruxellesa treću godinu zaredom dodijelio Livanjskom siru priznanje „Superior Taste Award“ s maksimalne tri zlatne zvjezdice za izniman okus i superiornu kvalitetu, te dodatno priznanje „Crystal Taste Award“.

16186 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mljekara Livno
Foto: Mljekara Livno

„Crystal Taste Award“ je priznanje koje se daje proizvodima koji su tri godine zaredom ocjenjeni s 3 STA zvjezdice od tri različita panela degustatora. Za 2024 godinu ovu nagradu dobilo je ukupno 25 proizvoda u svim kategorijama.

Mljekara Livno
foto: Mljekara Livno

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od preko 200 renomiranih stručnjaka za hranu pomno odabranih iz najprestižnijih kulinarskih asocijacija i top institucija kao što su Le Guide Michelin i Gault & Millau.

Mljekara Livno
foto: Mljekara Livno

Proizvodi se ocjenjuju metodom slijepog testiranja na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa, a pritom sucima nisu poznati brend ni podrijetlo testiranog proizvoda.

Mljekara Livno
foto: Mljekara Livno

Ovakav uspjeh je još jedna potvrda kvalitete našeg autohtonog domaćeg proizvoda prepoznate na svjetskoj razini, na što možemo biti iznimno ponosni.

Mljekara Livno
foto: Mljekara Livno