Eleonora Albijanić ovogodišnji predavač iz Crne Gore na 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji

Očekuje se više od 200 učesnika iz regiona, ali i drugih država. U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će se dodijeliti i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade

2035 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će se održati od 14. do 17.3.2024. u kongresnom centru hotela Mona Plaza u Beogradu, učesnike ove konferencije očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista iz 14 zemalja sa gotovo svih kontinenata.

Iz Crne Gore će s predavanjem pod nazivom: „Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto plavo“ govorit Eleonora Albijanić, specijaliskinja za eksternu komunikaciju Elektroprivrede Crna Gora AD Nikšić.

Po prvi puta na konferenciji govorit će: Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Mary Beth West i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Llopis iz Španije, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Jonny Bentwood iz Velike Britanije te mnogi drugi.

Promo sadržaj
foto: Promo

Organizator je osigurao i tradicionalno pozvao na učešće i studente fakulteta bliskim komunikacijama, Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu te Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, koji će imati priliku bez finansijske naknade, a uz svoje profesore, da učestvuju na ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji.

Promo sadržaj
foto: Promo

Očekuje se više od 200 učesnika iz regiona, ali i drugih država. U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će se dodijeliti i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade. Dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobiće unikatne grafike koje su izgradili studenti Akademije umjetnosti Univerziteta u Novom Sadu.