Noviteti u turističkoj ponudi Tivta: Instaliran interaktivni izlog

Instaliranjem prve interaktivne multifunkcionalne table na svojoj teritoriji, opština Tivat se svrstala u rang gradova koji su prepoznali značaj i ulogu savremene tehnologije u unaprjeđenju turističke ponude
252 pregleda 0 komentar(a)
TO Tivat, interaktivna tabla, Foto: TO Tivat
TO Tivat, interaktivna tabla, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 11.08.2017. 13:01h

Na prostorijama Turističke organizacije Tivat u ulici Palih boraca u centru grada, privodi se kraju instaliranje prvog interaktivnog izloga koji će biti na usluzi kako građanima, tako i turistima u vremenu od 0-24 sata.

Interaktivni izlog, odnosno multimedijalna tabla vrijedna oko deset hiljada eura, donacija je Opštine Tivat, koja je na zahtjev Turističke organizacije odmah prepoznala važnost ovog projekta kada su u pitanju ovi vidovi promocije turističke ponude, kroz digitalnu komunikaciju.

“Instaliranje ovog izloga, svi zainteresovani će na vrlo jednostavan način doći do korisnih turističkih i drugih informacija vezanih za naš grad. Na izlogu se mogu naći sljedeće kategorije: O Tivtu, Šta vidjeti, Šta raditi, Smještaj, Gdje jesti, City info (O Turističkoj organizaciji Tivat, Korisne informacije, Važni telefoni, Turističko posredovanje). Interaktivni izlog takođe posjeduje mapu na kojoj se nalaze filteri kao što su: Atrakcije u gradu, Projekti u gradu, Vjerski objekti I Muzeji. Klikom na neku od ponuđenih ikonica dobijaju se instrukcije za: Info, Pronađi put, a preko QR skenera se može dobiti informacija kako od centra grada doći do željenog mjesta koje je označeno na mapi," saopšteno je juće iz tivatske Turističke organizacije.

Instaliranjem prve interaktivne multifunkcionalne table na svojoj teritoriji, opština Tivat se svrstala u rang gradova koji su prepoznali značaj i ulogu savremene tehnologije u unaprjeđenju turističke ponude. Kao doprinos Turističke organizacije Tivat ovom projektu, u skorijoj budućnosti, radiće se i na kreiranju mobilne aplikacije koja bi sadržajno upotpunila ovu interaktivnu mapu.

Bonus video: