Spajić: Oblikovaćemo ambijent u kojem će se izraženije njegovati i vrednovati doprinos i rad novinara

"Siguran da ćemo na našem putu evropske integracije i ekonomskog prosperiteta, u svakom smislu ojačati vladavinu prava i afirmisati građanske slobode koje će garantovati siguran i podsticajan radni ambijent za sve, još jednom vam čestitam ovaj značajan praznik", kazao je premijer

7502 pregleda 10 komentar(a)
Spajić, Foto: Boris Pejović
Spajić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je 23. januar - Dan novinara Crne Gore, prilika da se "sa najdubljim poštovanjem prisjetimo svih žrtava i truda" koje su novinari u proteklom vremenu podnijeli u ime odbrane profesionalne etike, građanskih prava i sloboda i društvene odgovornosti.

On je čestitao Dan novinara svim poslenicima javne riječi u Crnoj Gori, izražavajući poštovanje zbog "posvećenosti i predanosti sa kojom obavljaju njihovu misiju".

Kazao je kako je uvjeren "da ćemo zajedničkim trudom eksplicitnije oblikovati" društveni ambijent u kojem će se izraženije njegovati i vrednovati doprinos i rad novinara.

"Siguran da ćemo na našem putu evropske integracije i ekonomskog prosperiteta, u svakom smislu ojačati vladavinu prava i afirmisati građanske slobode koje će garantovati siguran i podsticajan radni ambijent za sve, još jednom vam čestitam ovaj značajan praznik", zaključio je Spajić.

Bonus video: