Morsko dobro: Voda na Maloj plaži u propisanim granicama

Institut za biologiju mora će is predostrožnosti nastaviti proceduru analize uzoraka sa Male plaže, o čemu će blagovremeno informisati javnost
107 pregleda 0 komentar(a)
Mala plaža, Foto: Boris Pejović
Mala plaža, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.08.2017. 16:32h

Kvalitet morske vode na Maloj plaži u Ulcinju je u granicama propisanih vrijednosti, pokazala je najnovija analiza.

"Kako je, prema posljednjim rezultatima analize kvaliteta morske vode od 2. i 3. avgusta 2017. godine, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom od Instituta za biologiju mora dobilo podatke da je na Maloj plaži u Ulcinju voda bila van propisanog kvaliteta, Javno preduzeće je obavijestilo nadležne inspekcijske organe o stanju kvaliteta vode na ovom kupalištu i zatražilo hitnu inspekcijsku kontrolu predmetne lokacije, dok je korisnik istakao crvenu zastavicu na kupalištu. Institut za biologiju mora je nastavio sa analizom uzoraka morske vode na ovoj lokaciji, a danas je Javno preduzeće dobilo podatak da je kvalitet vode na Maloj plaži u granicama propisanih vrijednosti," rekli su iz JP "Morsko dobro".

Ipak, napominju, Institut za biologiju mora će is predostrožnosti nastaviti proceduru analize uzoraka sa Male plaže, o čemu će blagovremeno informisati javnost.

Bonus video: