U delegaciji Opštine Budva u Novom Sadu i sin Mila Božovića

Prijemu povodom proslave 1. februara prisustvovale su brojne delegacije, kako se navodi, između ostalih, predstavnici Noriča, Pečuja, Nižnjeg Novgoroda, Temišvara, Herceg Novog, Kumanova, Tivta, Gomelja, Istočnog Sarajeva, Trebinja, Budve i Banja Luke

6394 pregleda 11 komentar(a)
Sa svečanosti, Foto: Grad Novi Sad
Sa svečanosti, Foto: Grad Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić zajedno je sa predsjednicom Skupštine Grada Novog Sada Jelenom Marinković Radomirović tradicionalno u Svečanoj sali Gradske kuće povodom 1. februara, Dana grada Novog Sada, danas ugostio delegacije pobratimskih i prijateljskih gradova.

"Hvala svim predstavnicima gradova i opština koji su došli da uveličaju naše slavlje, 276. rođendan Novog Sada. Dugogodišnje prijateljstvo koje njegujemo sa našim gradovima pobratimima i gradovima prijateljima, jeste garancija da uvijek možemo da računamo jedni na druge. To ne diktiraju samo sporazumi i slova na papiru, već istinski duboke veze, koje traju decenijama ili čak vjekovima", rekao je gradonačelnik Đurić što je objavljeno na zvaničnom sajtu Grada Novog Sada.

Prijemu povodom proslave 1. februara prisustvovale su brojne delegacije, kako se navodi, između ostalih, predstavnici Noriča, Pečuja, Nižnjeg Novgoroda, Temišvara, Herceg Novog, Kumanova, Tivta, Gomelja, Istočnog Sarajeva, Trebinja, Budve i Banja Luke.

Na sajtu su objavljene fotografije delegacija. Delagaciju Opštine Budva kako se vidi na fotografiji predvodio je predsjednik Skupštine opštine Nikola Jovanović, a činili su je i sekretar za investicije Joko Popović, a na fotografiji je i stariji sin pritvorenog predsjednika Opštine Mila Božovića, Balša Božović.

Mlađi Božović od pritvaranja svoga oca aktivno je ušao u politički život, prisustvuje političkim dešavanjima stranke svoga oca, pregovorima, imenovan je za člana privremenog odbora NSD Budva.

Bonus video: