Tivat: Marjan Ribica predsjednik Savjeta MZ Lastva

Opština Tivat je Zbor građana Seljanova radi izbora rukovodstva nove, odvojene MZ Seljanovo, zakazala za 16.februar., kada bi konačno trebalo da se u potpunosti konstituiše i ta nova MZ

3371 pregleda 3 komentar(a)
Sa zbora građana, Foto: Siniša Luković
Sa zbora građana, Foto: Siniša Luković

Prvi predsjednik Savjeta novoformirane Mjesne zajednice (MZ) Lastva u opštini Tivat je Marjan Ribica.

Odlučili su to jednoglanso članovi novoizabranog Savjeta te MZ koji je imeonovan juče na zboru građana Donje i Gornje Lastve, održanom u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi.

Za zamjenika predsjednika Savjeta MZ izabran je Ivo Radovanović Zbor građana vodile su sekretarka Sekretarijata za lokalnu upravu Opštine Tivat Jelena Šćekić i pomoćnica sekretarke Tanja Peričić.

Prisutna su bila 42 punoljetnja žitelja ove MZ koja je nedavno formirana razdvajanjem glomazne i nefunkcionalne MZ Lastva-Seljanovo, a što je bilo više od zakonom predviđenog miminuma od 3% punoljetnjih građana za punopravno donošenje odluka na Zboru. U novoizabranom Savjetu MZ Lastva pored Ribice i Radovanoviča imenovani su i Jelka Mimica, Srđan Krunić, Dragana Nikolić, Obren Kijac, Zvonko Dubravčić, Nada Perušina, Dijana Pean Nikolić, Matija Abović i Dejan Deković. Za članove Nadzornog odboru izabrani su Marija Nikolić, Gordan Nikolić i Ljiljana Samardžić.

Opština Tivat je Zbor građana Seljanova radi izbora rukovodstva nove, odvojene MZ Seljanovo, zakazala za 16.februar., kada bi konačno trebalo da se u potpunosti konstituiše i ta nova MZ.

Bonus video: