Zemlja se budi, akcija počinje: poljoprivredna oprema i ograde na popustu

Kao i uvijek, za akcije u Okovu vlada veliko interesovanje: stoga požurite i osigurajte željene proizvode dok traju zalihe.

40646 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Dok se neobično blaga zima povlači priroda nas podsjeća da se bliži vrijeme velikih aktivnosti. Za sve one koji se pripremaju za poljoprivredne radove, dolazak proljeća znači više od samog cvjetanja. Bez hladnoće koja nas obično sputava, sada je pravo vrijeme da se osvježi arsenal alata i opreme!

Decenijama unazad, Okov prodajni centri su početna tačka svih poljoprivrednih radova i tradicionalno donose popuste uz koje možete ostvariti značajne uštede. U nastavku izdvajamo najbolje ponude:

1. Benzinski motokultivator AL-KO – pouzdan motokultivator umnogome će olakšati pripremu zemljišta za sjetvu ili sadnju. Sada ga možete nabaviti po izuzetnoj cijeni od samo 449 eura, čime ostvarujete značajnu uštedu!

2. Set od troje baštenskih makaza – uz kvalitetne baštenske makaze bićete spremni za oblikovanje živih ograda, žbunja i grana. U toku trajanja akcije možete ih kupiti za samo 17,90 eura.

3. Pletivo za ograde – osigurajte svoje imanje kvalitetnom žičanom ogradom, dužine 25 metara i visine 120 cm, dostupnim po cijeni od samo 35,90 eura.

Okov
foto: Okov

4. Panelne ograde – Dajte svom imanju moderan izgled uz panelne ograde. Sada možete ostvariti 20% popusta na panele i stubove, čineći vašu investiciju još isplativijom.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se spremite za sve poljoprivredne radove po povoljnim cijenama! Posjetite Okov webshop i pregledajte kompletnu ponudu.

Kao i uvijek, za akcije u Okovu vlada veliko interesovanje: stoga požurite i osigurajte željene proizvode dok traju zalihe.

Preuzmi Okov aplikaciju

Da biste još više uštedjeli pridružite se zajednici od preko 40.000 korisnika naše aplikacije i prijavite se za digitalnu Posto karticu. Za članove Posto programa uvijek važe posebni popusti!