Fondacija "Sula Radov" donirala Domu starih u Podgorici primjerke knjige "Sula Radov u svom vremenu"

"Tom prilikom predsjednik Skupstine Fondacije prof. dr Branislav Radulović i predsjednik UO Fondacije prof. dr Miomir Jovanović imali su sastanak sa direktoricom ove javne ustanove g-đom Jelenom Šofranac"

3384 pregleda 3 komentar(a)
Sa događaja, Foto: Fondacija Sula Radov
Sa događaja, Foto: Fondacija Sula Radov

Predstavnici Fondacije "Sula Radov" donirali su za potrebe biblioteke Javne ustanove (JU) Dom starih "Podgorica" određeni broj primjeraka knjige "Sula Radov u svom vremenu" autora Vukote Radulovića.

Iz te fondacije je saopšteno da je njihova delegacija u okviru programa promocije svojih aktivnosti danas obišla JU Dom starih "Podgorica".

"Tom prilikom predsjednik Skupstine Fondacije prof. dr Branislav Radulović i predsjednik UO Fondacije prof. dr Miomir Jovanović imali su sastanak sa direktoricom ove javne ustanove g-đom Jelenom Šofranac", piše u saopštenju.

Iz Fondacije "Sula Radov" su kazali da su prijemu kod Šofranac prisustvovali i korisnici doma akademik Vukić Pulević i Milorad Radulović koji su se zahvalili na donaciji Fondacije i izrazili želju da se u domu za njegove korisnike, organizuje veče pozvećeno znamenitom crnogorskom mudracu i katunskom kapetanu Suli Radovom.

Bonus video: