Erkamu Vukoviću pripao novi Mercedes-Benz B 180 Mild Hybrid

Pored nedjeljnih nagrada koje su mnoge obradovale, ključevi novog automobila Mercedes-Benz B 180 Mild Hybrid velike nagradne igre „EKO Vozi i Osvoji“ stigli u ruke Baranina

34555 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol
Foto: Jugopetrol

I ovog puta velika nagradna igra „EKO Vozi i Osvoji“ obradovala je brojne učesnike. U periodu od 20.12.2023. do 13.02.2024, svi koji posjeduju „EKO Vozi i Osvoji“ karticu, imali su priliku da osvoje neku od zaista vrijednih nagrada poput električnog bicikla, ili vaučera u vrijednosti od 100 eura za kupovinu na EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore.

Izvlačenje glavne nagrade održalo se u prostorijama galerije Radio televizije Crne Gore, a privilegiju da izvuče srećnog dobitnika imao je selektor košarkaške reprezentacije Boško Radović. Od preko 220 000 potencijalnih dobitnika, slučajnim odabirom je usrećio Erkama Vukovića iz Bara da postane vlasnik ove vrijedne nagrade.

Marketing menadžerka kompanije Jugopetrol Sara Ivanović Božović, u petak je uručila ključeve Mercedes-Benza na EKO benzinskoj stanici u Podgorici.

-Za nama je još jedna uspješna nagradna igra 'EKO Vozi i Osvoji', čime smo i ovog puta potvrdili predanost prema našim vjernim korisnicima.

Svjedočili smo velikoj radosti koju naša nagradna igra 'EKO Vozi i Osvoji' donosi svim dobitnicima. Ovom prilikom čestitam Erkamu Vukoviću na osvajanju glavne nagrade i ostalim dobitnicima sedmičnih nagrada", izjavila je Ivanović Božović.

Srećni dobitnik, uz veliku zahvalnost, nije sakrivao svoje oduševljenje.

Na pitanje da li se nadao nagradi, odgovorio je da je bio jako iznenađen:

- Zaista nisam ni pomišljao da ću ja osvojiti glavnu nagradu. Ne mogu da vam opišem koliko me je iznenadila vijest kada sam dobio poziv iz kompanije Jugopetrol, da sam baš ja dobitnik glavne nagrade. Ljubazno su nekoliko puta potvrdili da zaista jesam dobitnik, toliko sam bio zatečen.

Kao vozač i dalje će nastaviti da koristi gorivo sa EKO benzinskih stanica, jer kako ističe, nastavlja sa dobrim navikama i dodaje uz osmjeh:

Kvalitetno gorivo, ljubazno osoblje i sigurna usluga koju pružaju EKO pumpe, su za cijelu našu porodicu trajne vrijednosti, pa nastavljamo tradiciju da i dalje budu naš glavni saputnik u svakoj vožnji.

I ovog puta je nagradna igra podstakla svojim jednostavnim učešćem i vrijednim nagradama da učestvuje veliki broj ljudi. Iz kompanije Jugopetrol svakako preporučuju da nastave da prate i svaku narednu nagradnu igru uz jasno obrazloženje, a to je upravo velika radost svakog dobitnika.

Pridružite se nezaboravnom iskustvu dosadašnjih dobitnika, kao i prilici da osvojite vrijedne i korisne nagrade u nekoj od narednih nagradnih igara.

“EKO VOZI I OSVOJI”- više informacija na www.jugopetrol.co.me, kao i na Facebook i Instagram stranici Jugopetrol AD.