Ekipa Doma zdravlja Bar posjetila porodice nastradalih u požaru

„Perišić je izrazila duboko saučešće porodicama preminulih, izrazivši nadu da će pronaći trajno rješenje za smještaj onih koji već decenijama žive u improvizovanom naselju pod Volujicom“, saopštili su iz DZ Bar

5056 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Dom zdravlja Bar
Foto: Dom zdravlja Bar

Zamjenica direktora Doma zdravlja Bar Slađana Perišić posjetila je porodice nastradalih u požaru u Baru, koje sada borave u državnom odmaralištu, sa glavnom sestrom, doktorom, psihologom i socijalnom radnicom, objavljeno je na Fejsbuk profilu te ustanove.

„U saradnji sa resornim ministarstvom, ekipa Doma zdravlja (DZ) organizovala je pružanje psihološke pomoći porodicma pogođenih ovom velikom tragedijom“, piše u objavi.

Kako su naveli, doktor je pregledao članove porodica dok su psiholog i socijalna radnica održali razgovor sa njima, pružajući potrebnu medicinsku i emotivnu podršku.

„Perišić je izrazila duboko saučešće porodicama preminulih, izrazivši nadu da će pronaći trajno rješenje za smještaj onih koji već decenijama žive u improvizovanom naselju pod Volujicom“, saopštili su iz DZ Bar.

Uz podršku resornog ministarstva, piše u objavi, Perišić je istakla posvećenost u pružanju svih neophodnih zdravstvenih usluga i poslala izraze tople podrške i nade u brzu rehabilitaciju i zajedničko prevazilaženje izazova.

Bonus video: