Bijelo Polje: Naselje Sutivan dobilo novu rasvjetu

“Druga faza je dugačka 1,3 kilometra od mosta na Sutivanskom potoku prema kući Bradića, te jednim krakom prema crkvi Svetog Jovana i obuhvata osvjetljenje same crkve i drugim krakom prema Alilovićima i Sutivanskoj džamiji i osvjetljenje džamije”

1008 pregleda 3 komentar(a)
Zasijala nova rasvjeta, Foto: Opština
Zasijala nova rasvjeta, Foto: Opština

U Sutivanu kod Bijelog Polja završene su dvije od tri faze izgradnje rasvjete u tom naselju.

Iz Opštine je saopšteno da se prva faza odnosi na rasvjetu u dužini 1,5 kilometara od magistralnog puta do kapele u Orahovičkoj rijeci, koja obuhvata i osvjetljenje pristupne staze prema školi “9 maj”, kao i sportski poligon,.

“Druga faza je dugačka 1,3 kilometra od mosta na Sutivanskom potoku prema kući Bradića, te jednim krakom prema crkvi Svetog Jovana i obuhvata osvjetljenje same crkve i drugim krakom prema Alilovićima i Sutivanskoj džamiji i osvjetljenje džamije”, navode iz Opštine.

Treća faza, dojaju iz lokalne sanouprave podrazumijeva nastavak izvođenja radova na izgradnji rasvjete dalje kroz naselje prema Prestrekama, odnosno do raskrsnice Prestreke, Sutivan, Kukulje. “ Finalni radovi na tom dujelu će uskoro početi, tako da će u Sutivanu ubrzo biti zaokružena priča u vezi rasvjete”.

Bonus video: