Istovario zemlju kod ulaza u zgradu Opštine Berane

Potpredsjednik Opštine Damjan Ćulafić kazao je da će nadležni utvrđuju ko je vlasnik kamiona, te da će nakon toga dati komentar

13228 pregleda 40 reakcija 40 komentar(a)
Foto: facebook.com/AlexandarGandoDragicevic
Foto: facebook.com/AlexandarGandoDragicevic

Nepoznata osoba istovarila je jutros zemlju ispred zgrade Opštine Berane, u znak protesta zbog rekonstrukcije puta od Berana do Ribarevina, koja traje oko pola godine i svakodnevno usporava saobraćaj.

Kamion ispred Opštine oblijepljen je transparentima: “Šta radi 110 zaposlenih u Opštini Berane”, “Koliko vas ne dolazi na posao, a prima platu”, “Administracija neradnika pojede državu Crrnu Goru”, “Hoćete dobre plate i privilegije, a nećete odgovornost” i “Čelnici Opštine Berane, da li ste svjesni da ste nedorasli funkciji koju pokrivate”, prenosi Portal RTCG.

Potpredsjednik Opštine Damjan Ćulafić kazao je da će nadležni utvrđuju ko je vlasnik kamiona, te da će nakon toga dati komentar.

zemlja Berane
foto: facebook.com/AlexandarGandoDragicevic

“Jutros je građanin, nezadovoljan što se ne završava put koji povezuje Berane sa svijetom i što sada umjesto dva od Berana do Podgorice trebaju četiri sata vožnje, u znak protesta istovario kamion zemlje na ulaz u zgradu opštine Berane”, napisao je građanski aktivista Aleksandar Dragićević na Fejsbuku.

Bonus video: