Kalista Residence, u srcu Kolašina, novi oblik luksuznog stanovanja usaglašen sa vašom vizijom odmora i komfora!

Stambeno-poslovni kompleks u izgradnji na lokaciji u samom centru Kolašina, u ulici Milivoja Bulatovića, u čijem najužem krugu se nalaze svi gradski sadržaji i prostorni reperi. Izgradnja objekata „A“ i „B“ predviđena je na dvije urbanističke parcele, a objekti su povezani platoom izdignutim 1.20m od kote terena.

32480 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kalista Residence
Foto: Kalista Residence

Kroz Terraforming udružili smo digitalni način razmišljanja 2BI – Business Intelligence and Business Integration i znanje i iskustvo u građevinarstvu kompanije Skill Inženjering da ostvarimo prepoznatljiv utisak u investicionoj izgradnji objekata Kalista Residence, prvenstveno orjentisanoj na kvalitet, privatnost i komfor u našim objektima. Posvećeni stvaranju novih vrijednosti!

Kalista Residence
foto: Kalista Residence

Objekat „B“ se sastoji od četiri poslovna apartmana i osamnaest stambenih jedinica različitih struktura, počevši od garsonjera površine 31 m2, preko jednosobnih jedinica površine 49 m2 i dvosobnih jedinica površine 62m2, do četvorosobnih jedinica površine 114 m2 kao i 24 garažna parking mjesta. Predstavlja idealnu investicionu priliku u najbrže rastućem planinskom centru u jugoistočnoj Evropi! Objekat „B“ se nalazi u fazi izgradnje konstrukcije objekta i pratećih građevinskih i instalaterskih radova.

Objekat „A“ je planirano da krene sa izgradnjom na proljeće 2024.godine.

Kalista Residence
foto: Kalista Residence

Na udaljenosti od samo deset minuta vožnje do skijališta, kao i u neposrednoj blizini autoputa, lokacija kompleksa povezuje te najvažnije tačke za Kolašin čineći je tako još atraktivnijom za buduće vlasnike i prolaznike. Mirno i porodično okruženje i povoljna vazdušna klima Kolašina pružiće zdrav i komforan boravak budućim korisnicima objekta. Ambijent krajolika odiše bogatstvom i ljepotom planinskih vrhova sa živopisnom vegetacijom šuma koje posjetioce ostavlja bez daha u bilo koje doba godine.

Kalista Residence
foto: Kalista Residence
Kalista Residence
foto: Kalista Residence

Više informacija o projektu možete dobiti na sajtu www.terraforming.me, putem e-maila kontaktom na office@terraforming.me ili pozivom na kontakt telefon +38269186363.