Završena sanacija Ulice Bracana Bracanovića u dužini od 490 metara

"Ekipe gradskog preduzeća Putevi d.o.o. iskoristili su lijepo vrijeme u protekla dva dana, koje im je bilo potrebno za radove na iscrtavanju vertikalne i ugradnji horizontalne signalicacije u Ulici Bracana Bracanovića"

5948 pregleda 5 komentar(a)
Ulica Bracana Bracanovića nakon sanacije, Foto: Glavni grad Podgorica
Ulica Bracana Bracanovića nakon sanacije, Foto: Glavni grad Podgorica

Sanacija saobraćajnice u Ulici Bracana Bracanovića je u potpunosti završena, navodi se u saopštenju Glavnog grada Podgorica.

"Ekipe gradskog preduzeća Putevi d.o.o. iskoristili su lijepo vrijeme u protekla dva dana, koje im je bilo potrebno za radove na iscrtavanju vertikalne i ugradnji horizontalne signalicacije u Ulici Bracana Bracanovića", dodali su.

U saopštenju su pojasnili da su radovi izvedeni u dužini od 490 metara na potezu od raskrsnice sa Bulevarom Stanka Radonjića do kružnog toka na Bulevaru Josipa Broza u okviru Mjesne zajednice „19.decembar“.

"Zahvaljujući uspješno završenom poslu, saobraćajnica koja je bila u prilično lošem stanju, sada je dobila novi izgled, a vozači mnogo bolje i bezbjednije uslove za vožnju.Podsjećamo, vrijednost radova koji su obuhvatili mašinsko struganje, izradu izravnavajućeg sloja, ugradnju asfaltne mase, šahti atmosferske i fekalne kanalizacione mreže, sanaciju trotoara, ugradnju ivičnjaka i potrebne signalizacije iznosila je 210.000 eura", poručili su.

ulica bracana bracanovića
foto: Glavni grad Podgorica

Prema njihovim riječima kvalitetna putna infrastruktura u svim djelovima grada ostaje prioritet ovog preduzeća i u narednom periodu," zahvaljujući čemu će saobraćajna mreža u Podgorici biti značajno unaprijeđena, na zadovoljstvo svih sugrađana."

Bonus video: