Brđanin s Ofner Bokan: Jevrejska zajednica se u Crnoj Gori osjeća bezbjedno

Brđanin i Bokan razgovarali o temama od obostranog interesa, kao što je predstojeća turistička sezona i bezbjednost izraelskih turista koji dolaze u posjetu Crnoj Gori

3778 pregleda 4 komentar(a)
Ofner Bokan i Brđanin, Foto: Uprava policije
Ofner Bokan i Brđanin, Foto: Uprava policije

Jevrejska zajednica se u Crnoj Gori osjeća bezbjedno, zahvaljujući naporima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Uprave policije, saopšteno je na sastanku direktora policije Zorana Brđanina i predsjednice Jevrejske zajednice Nine Ofner Bokan.

Iz Uprave policije saopšteno je da su Brđanin i Bokan razgovarali o temama od obostranog interesa, kao što je predstojeća turistička sezona i bezbjednost izraelskih turista koji dolaze u posjetu Crnoj Gori.

"Sagovornici su se saglasili da se Jevrejska zajednica u Crnoj Gori osjeća bezbjedno, zahvaljujući naporima MUP-a i Uprave policije“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je na sastanku zaključeno da je Crna Gora postala izuzetno popularna destinacija za izraelske turiste, čemu će se, kako je naglasio Brđanin, težiti i u budućem periodu.

"Brđanin je, kao i do sada, iskazao punu podršku Jevrejskoj zajednici i nastavku saradnje, na obostrano zadovoljstvo“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: