Horvat imao nezgodu u Indiji, udario ga motor: Za dan sakupljen novac za novo biciklo

"Dobro se osjećam, sve je u redu. Već danas sam se vratio na put i zahvalan sam", kazao je Horvat "Vijestima"

7354 pregleda 1 komentar(a)
Novo biciklo, Foto: Privatna arhiva
Novo biciklo, Foto: Privatna arhiva

Baranin Stevan Horvat, koji je u septembru prošle godine iz Bara krenuo biciklom za Kinu, imao je nezgodu u Indiji kada ga je na putu udario motor.

On je zadobio lakše tjelesne povrede a njegovo biciklo pretrpjelo je veliku štetu.

Pomoć je zatražio od svojih pratilaca na društvenim mrežama i za samo jedan dan sakupljeno je 1.100 eura za novo biciklo.

"Dobro se osjećam, sve je u redu. Već danas sam se vratio na put i zahvalan sam", kazao je Horvat "Vijestima".

On je kazao da je ovaj bicikl jedini u gradu koji je bio pogodan za tako dug put, do Kine. Šteta na njegovom prethodnom biciklu nije mogla biti popravljena.

Horvat je molbu za pomoć u kupovini bicikla od 1.100 eura objavio u nedjelju a već u ponedjeljak ujutru je pedalao dalje na novom biciklu.

Kako je kazao, do nezgode je došlo kada ga je udario motor iz suprotne trake.

Sa osobom koja ga je udarila, kako je naveo, nije bilo konflikta jer je želio da što prije riješi problem i nastavi put. Za njega ovo je još jedna lekcija i još jedno novo iskustvo.

U ranijem razgovoru za "Vijesti" Horvat je ispričao da njegov put na pedalama od Bara do Kine ne košta puno jer on pokušava da uštedi koliko god može te da mu finansijsku podršku na putu pružaju prijatelji i pratioci koji njegovu avanturu gledaju i podržavaju na Jutjubu.

Bonus video: