Služba zaštite i spasavanja Nikšić donirala Domu starih pet televizora

"Ovaj humani gest, pažnja i saosjećanje sa našim korisnicima je posebna vrijednost za nas, koja može poslužiti i drugima za primjer, kako osjetljivim grupama treba ukazati pažnju", poručila je direktorica Doma starih, Jelena Banjević

3900 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Dom starih Nikšić
Foto: Dom starih Nikšić

Služba zaštite i spasavanja Nikšić donirala je nikšićkom Domu starih pet televizora, a donaciju su uručili komandir Službe Slavka Tadića i vatrogasac Boško Roganović.

"Veoma smo im zahvalni na ovoj vrijednoj donaciji našoj ustanovi koja ima za cilj da unaprijedi kvalitet boravka korisnika u Domu. Ovaj humani gest, pažnja i saosjećanje sa našim korisnicima je posebna vrijednost za nas, koja može poslužiti i drugima za primjer, kako osjetljivim grupama treba ukazati pažnju. Nadamo se da će ljudi dobre volje i dalje pružati nesebičnu podršku u našem svakodnevnom radu", poručila je direktorica Doma starih, Jelena Banjević.

Sa pripadnicima Službe, kako je kazala, razgovarali su i o budućoj saradnji, koja će biti realizovana u narednom periodu , a sve u korist i na zadovoljstvo korisnika.

Bonus video: