Varnice lete, cijene padaju: moćni alati na popustu!

Otkrijte snagu vrhunskih alata! Sa električnim i akumulatorskim alatima brendova poput Boscha, DeWalta, Hikokija i Telwina, bez muke preobrazite svaki poduhvat u remek-djelo. Pravi je trenutak da obogatite svoju radionicu opremom koja ne samo da izdržava intenzivne uslove rada, već i pruža preciznost i efikasnost bez premca.

26388 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Okov prodajni centri su generacijama omiljeno mjesto majstora i entuzijasta, gdje pronalaze sve što može učiniti njihove radionice potpunim. Za sve vas imamo sjajne vijesti!

Samo od četvrtka do subote 16. marta u svim Okov centrima možete ostvariti minimum 15% popusta na profesionalne električne i akumulatorske alate.

Otkrijte ponude koje zaslužuju vašu pažnju:

Ugaona brusilica GWS 7-125 Bosch - opremljena snažnim motorom od 720 W i pločom prečnika od 125 mm sada je dostupna uz 30% popusta - po cijeni od samo 54,90 eura. Ukoliko više preferirate mobilnost, istražite i širok asortiman aku brusilica.

Ručni cirkular GKS 190 Bosch – uz motor od 1.400 W, prečnik noža 190 mm odgovoriće na sve zahtjevne zadatke. Ovaj ručni cirkular posjeduje turbinski ventilator za uklanjanje prašine sa linije sječenja. Uz 33% popusta možete ga kupiti po cijeni od 149,90 eura.

Polirka Dewalt – Idealna za pripremu i završnu obradu spoljašnjih površina, polirke su posebno popularne sa dolaskom toplijih dana. Razmotrite kupovinu ovog modela sa snažnim dugotrajnim motorom konstruisanim za rad u ekstremnim uslovima. Samo do subote 16. marta kupite ga po sniženoj cijeni od 249,90 eura.

Aku bušilica Hikoki - sa motorom bez četkica, što je čini bržom i otpornijom na opterećenja. Ovako kompaktne aku bušilice su idealne za montažne radove na teško dostupnim mjestima. Opremljena sa dvije baterije od 5 Ah što vam garantuje dugotrajni rad bez prekida. Uz čak 35% popusta možete je kupiti po cijeni od 159,90 eura.

Kompletnu ponudu akumulatorskih i električnih profesionalnih alata možete pogledati na Okov webshop-u.

Kao i uvijek, za akcije u Okovu vlada veliko interesovanje: stoga požurite i osigurajte željene proizvode dok traju zalihe.

Preuzmi Okov aplikaciju

Da biste još više uštedjeli pridružite se zajednici od preko 40.000 korisnika naše aplikacije i prijavite se za digitalnu Posto karticu. Za članove Posto programa uvijek važe posebni popusti!