Mašković objavio fotografije: Službenici Komunalne policije se nepropisno i bahato parkiraju ohrabreni od nadređenih

On je, kako je naveo, dostavio još nekoliko dokaza o nepropisnom parkiranju istog vozila i zatražio ponovno izjašnjenje UIP-a

11080 pregleda 14 komentar(a)
Mašković, Foto: SD
Mašković, Foto: SD

Predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković kazao je da je i ranije ukazao na, kako je naveo, nepropisno i bahato parkiranje službenika Komunalne policije, koji se, kako je rekao, očigledno tako parkiraju ohrabreni od strane svojih nadređenih.

"Valjda tako stvari funkcionišu u “oslobođenim” gradovima. Zaista se nadam da reagovanje Uprave za inspekcijske poslove (UIP) u odnosu na moje pritužbe neće završiti samo pravdanjem ponašanja službenika, već da će rezultirati odgovarajućim postupcima u vezi sa bahatim ponašanjem koje ne služi na čast ni osobama koje su vozilom upravljale, a ni Glavnom gradu i njegovim građanima, čije interese, valjda, svi zastupamo", poručio je Mašković na svom Iks nalogu.

komunalna policija
foto: Miloš Mašković/Tviter

On je, kako je naveo, dostavio još nekoliko dokaza o nepropisnom parkiranju istog vozila i zatražio ponovno izjašnjenje UIP-a.

komunalna policija
foto: Miloš Mašković/Tviter

"Kako bi javnosti objasnili da li su službenici uvijek „prinuđeni“ da se parkiraju nepropisno na parking mjesta za osobe sa invaliditetom, na sred ulice ili pak na dva parking mesta. Sramota", zaključio je.

Bonus video: