Crnogorska porodica iz Berlina uplatila cjelokupna nedostajuća sredstva za liječenje šestogodišnje Berne

"Crnogorska porodica iz Berlina čini nevjerovatne stvari na polju humanitarnog rada zbog čega smo im kao organizacija, ali naši korisnici, neizmjerno zahvalni"

12895 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Berna Žiga, Foto: humanost.com
Berna Žiga, Foto: humanost.com

Crnogorska porodica iz Berlina, posredstvom platforme humanost.com putem koje je sprovedena akcija, uplatila je sva potrebna sredstva koja su nedostajala za nastavak liječenja Berne Žige, što znači da će ova djevojčica otputovati u Tursku kako bi nastavila potrebne tretmane.

Ovo nije prvi put da ova humana porodica pomaže i učestvuje u humanitarnim akcijama, te su već nebrojeno puta bili dio i odlučujući faktor za mnoge uspješne akcije i izazivali osmijehe porodica koje već dugo žive u strepnji.

"Naša organizacija i jeste osnovana da postane most između ljudi kojima je pomoć potrebna i onih koji žele da pomognu. Crnogorska porodica iz Berlina čini nevjerovatne stvari na polju humanitarnog rada zbog čega smo im kao organizacija, ali naši korisnici, neizmjerno zahvalni", rekao je osnivač platforme humanost.com i Fondacije "Budi human", Goran Jovanović.

Berna će, zahvaljujući ovoj uspješnoj akciji, graditi svoj put ka sigurnijem i zdravijem životu.

Bonus video: