Mašković: Prvorazredni skandal u Skupštini glavnog grada, razgovaraću sa Borovinić Bojović

"Još uvijek sam u blagoj nevjerici, jer mi se ovo nikad nije desilo. Niko mi, do sada, nije uzurpirao prostor", kazao je Mašković

16121 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Miloš Mašković, Foto: Privatna arhiva
Miloš Mašković, Foto: Privatna arhiva

Šef kluba odbornika SD-LP Miloš Mašković, nakon neovlašćenog prekida pres konferencije od predstavnice JU "Kakaricke gore" Đurđine Turković, apelovao je na predsjednicu Skupštine glavnog grada Jelene Borovinić Bojović i nadležne organe da ga zaštite od verbalnih napada i pritisaka.

"Vjerujem da će svakog časa stići policija da odrade svoj dio posla. Službenici obezbjeđenja uzeli su podatke jedne od dvije osobe koje su ušle u salu. Onemogućila mi je da radim samo zato što im se ne sviđa ono što je moj rad vezan za tu javnu ustanovu... Još uvijek sam u blagoj nevjerici, jer mi se ovo nikad nije desilo. Niko mi, do sada, nije uzurpirao prostor. Niko mi nije govorio da sam lažov, provokator i šta sve ne, a uprkos tim tvrdnjama postoji ono što su nalazi institucija. Prvorazredni skandal se desio u Skupštini glavnog grada", ocijenio je Mašković.

Kazao je da će o skandalu razgovarati sa predsjednicom Skupštine glavnog grada Jelenom Borovinić Bojović.

"Vjerujem da će se situacija promijeniti i da niko više neće omesti odbornike u onome što je njihov posao ili natjerati ga da se osjeća, u najmanju ruku, neprijatno. Pokušao sam da džentlmenski razgovaram sa gospođom, ali vidjeli ste da se to nije moglo. Ništa drugo nisam mogao bez da izađem iz sale za pres konferenciju...", rekao je Mašković.

Bonus video: