Bijelo Polje: Gorjela kuća, povrijeđenih nije bilo

"Pretpostavlja se da je uzrok požara neočišćen dimnjak, pa i ovom prilikom apelujemo na građane da redovno čiste dimnjake i provjeravaju elektro instalacije, posebno kada su u pitanju stariji objekti"

1362 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jadranka Ćetković
Foto: Jadranka Ćetković

U kući Muja Ćorovića u Nedakusima kod Bijelog Polja jutros je izbio požar, koji je pričinio znatnu materijalnu štetu, ali povrijeđenih nije bilo.

Načelnik Službe zaštite i spašavanje Bijelo Polje Edin Kolić je kazao za "Vijesti" da je požar brzo lokalizovan i da je spriječeno da se proširi na susjednu kuću.

"Pretpostavlja se da je uzrok požara neočišćen dimnjak, pa i ovom prilikom apelujemo na građane da redovno čiste dimnjake i provjeravaju elektro instalacije, posebno kada su u pitanju stariji objekti", kazao je Kolić, dodajući da je u akciji gašenja požara učestovalo sedam vatrogasaca sa dva specijalna i jednim tehničkim vozilom.

požar Nedakusi
foto: Jadranka Ćetković

"Vijestima" je saopšteno da povrijeđenih nije bilo, ali da je iz predostrožnosti ukazana hitna medicinska pomoć vlasniku, jer se radi o starijoj osobi koja živi sama.

"Na objektu je pričinjenja značajna materijalna šteta”, kazao je Kolić "VIjestima".

Bonus video: