Donirali 50.000 eura za bolnicu u Pljevljima

"Rudnik uglja kontinuirano nastoji da pomaže Opštu bolnicu Pljevlja kroz vrijedne donacije kojima se značajno unapređuje proces rada i funkcionisanja naše ustanove", kazao je Grbović

5160 pregleda 1 komentar(a)
Opšta bolnica Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Opšta bolnica Pljevlja, Foto: Goran Malidžan

Rudnik uglja u Pljevljima donirao je 50.000 eura Opštoj bolnici Pljevlja za nabavku novog sanitetskog vozila. Odluku o donaciji direktoru Opšte bolnice Pljevlja dr Saši Grboviću uručio je predsjednik Odbora direktora Rudnika uglja Miloš Ostojić.

“Ova donacija je od nemjerljivog značaja za našu Ustanovu, s obzirom na svakodnevne potrebe prevoza pacijenata u druge ustanove na dalje liječenje i dijagnostiku. Stoga je neophodno obnavljanje i osavremenjivanje voznog parka koji je važan segment i tehnička potpora pružanju usluga pacijentima. Rudnik uglja kontinuirano nastoji da pomaže Opštu bolnicu Pljevlja kroz vrijedne donacije kojima se značajno unapređuje proces rada i funkcionisanja naše ustanove. Ističemo da je i u prošloj godini nabavljeno jedno sanitetsko vozilo zahvaljujući donaciji ove kompanije. Takođe, prije dvije godine, značajnim učešćem u obezbjeđivanju sredstava za nabavku novog skenera Rudnik uglja je pomogao u rješavanju problema dijagnostike sa kojim smo bili suočeni”, kazao je dr Grbović.

Opšta bolnica dodijelila je zahvalnicu Rudniku uglja za dugotrajnu pomoć i podršku.

“Kroz ovakvu saradnju privrednog sektora i zdravstvenog sistema osnažuje se cjelokupna zajednica, doprinosi razvoju društva i razvija međusobno povjerenje i podrška svih činilaca društvenog života”, istakao je Grbović.

Bonus video: