Renoviran Aroma market na Žabljaku otvara svoja vrata 25. marta

Pogodnosti za sve potrošače

26316 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

U ponedeljak 25. marta svečano će biti otvoren renovirani Aroma market na Žabljaku, na adresi Podlučevača bb. Sve sugrađane od 10 časova očekuju posebne pogodnosti, a za prvih 500 kupaca pripremljeno je 500 poklon proizvoda, dok se na cijeli asortiman odobrava se popust od 20%. U periodu od 10 do 14 časova biće promovisana Club Plus kartica/aplikacija, sa kojom se ostvaruje 5% povrata na sve kupovine veće od 10 evra u svim Aroma, City i Conto marketima.

I to nije sve, drage komšije u renoviranom Aroma marketu očekuju još dva dana dodatnih 20% popusta na kompletan asortiman, i to 26. I 27. marta. Drugog dana prvih 50 kupaca koji potroše više od 50 eura dobijaju na poklon kišobran. U ljepšem i modernijem ambijentu za sve one koji planiraju da posjete objekat pripremljene su posebne pogodnosti do 4. aprila, uz profesionalnu uslugu i predusretljivo osoblje, koje im je na raspolaganju.

Ovaj moderni objekat ima preko 500m2 I sadrži bogatu ponudu domaćih i stranih brendova, svježeg povrća i voća – prema mjeri komšija. Aroma marketi su posvećeni svojim potrošačima, pružajući najbolje proizvode i iskustvo kupovine. Za ljubitelje svježeg hleba i peciva Aroma pekara je tu, za dobro jutro i dobar dan.

„Naše je zadovoljstvo da lojalne potrošače nagradimo poklonima kako iz našeg asortimana, tako i onima specijalno pripremljenim za ovu priliku. Naši marketi poznati su po svježem voću, povrću, kvalitetnom mesu iz naše Domaće mesare i svježim pekarskim proizvodima iz naše pekare, gdje se svakoga dana peče više od 25 vrsta svježeg hljeba od različitih vrsta brašna i sjemenki. Ponosni smo na naše zaposlene koji u svakom trenutku žele da pomognu i daju odgovor na sva pitanja. U ovom renoviranom marketu, ali i u svim ostalim, želimo da svaka kupovina bude ugodna“ poručuju iz Domaće trgovine, u čijem sastavu posluju Aroma, City i Conto marketi.

Iz kompanije najavljuju nova ulaganja u postojeće objekte, otvaranja novih objekata u narednom period kao i proširenje asortimana robe široke potrošnje i mnogobrojne pogodnosti za potrošače kojima je Aroma market omiljeno mjesto, koje nudi najbolje proizvode, usluge i iskustvo jedinstvene kupovine.

Iz kompanije Domaća trgovina, koja ima 63 maloprodajna objekta, poručuju da svakodnevno vode računa o svojim potrošačima.

Na web site mogu da dobiju preporuke za ishranu, recepte, informacije o popustima I akcijama još mnogo toga.