Nikšićkoj bolnici donirana dva savremena kreveta za porođaj

Kreveti su nabavljeni u sklopu projekta „Savremeno porodilište“, a donator je humanitarna organizacija Crkva Isusa Hrista u Crnoj Gori

5017 pregleda 5 komentar(a)
Foto: NVO Socijalna pravda
Foto: NVO Socijalna pravda

Nevladina organizacija (NVO) „Socijalna pravda“ iz Nikšića donirala je nikšićkoj Opštoj bolnici dva savremena kreveta za porođaj ukupne vrijednosti 47.100 eura.

“Savremeni porođajni kreveti su veoma bitni kako za sve buduće majke, tako i za osoblje bolnice kojima će rad biti olakšan. Bolnica nije samo mjesto liječenja, već je i mjesto rađanja novoga života nas raduje što smo obezbijedili novac za nikšićko porodilište. Nadam se da će savremeni porođajni kreveti budućim majkama barem malo olakšati porođaj i omogućiti im još ugodniju i sigurniju okolinu i da će se sve buduće bebe rađati zdrave i nasmijane“, kazala je direktorica pomenute NVO, Marija Mijušković-Kastratović.

Kreveti su nabavljeni u sklopu projekta „Savremeno porodilište“, a donator je humanitarna organizacija Crkva Isusa Hrista u Crnoj Gori.

Prema riječima Mijušković-Kastratović, redovno sprovode projekte koji su namijenjeni onima kojima je pomoć najpotrebnija, ali i projekti koji podržavaju obrazovanje, školstvo, zdravstvo i sport. Tako će, poručila je, nastaviti i ubuduće. Zahvalila se menadžmentu bolnice, kao i porodilištu, na dobroj saradnji i pomoći prilikom realizacije projekta.

Bonus video: