"Premium kvart" – idealno okruženje za kvalitetan život i uspješno poslovanje

Okružen je pažljivo planiranim zelenim površinama, što ga čini prvim zelenim kvartom u Podgorici

27992 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KIPS
Foto: KIPS

"Premium kvart" u Podgorici predstavlja spoj moderne arhitekture i urbanog ambijenta, dizajniran da odgovori na sve potrebe savremenog čovjeka koji cijeni udobnost, multifunkcionalnost i blizinu svih potrebnih sadržaja. Stvaranjem nove stambeno-poslovne zajednice u City kvartu, smještene u blizini buduće škole, vrtića i Doma zdravlja, KIPS gradnja donosi savremeni koncept urbanog života i poslovanja u Podgorici.

Okružen je pažljivo planiranim zelenim površinama, što ga čini prvim zelenim kvartom u Podgorici. Prilikom kreiranja zelenih površina, svaki detalj je pažljivo razmatran i pažljivo planiran kako bi se postigla maksimalna estetika i funkcionalnost. Pomno i savjesno osmišljene, zelene površine kao i arhitektonska rješenja upečatljive estetike budućim stanarima pružaju dovoljno prostora za rekreaciju, opuštanje i porodične aktivnosti, a kompanijama privlačno radno okruženje koje doprinosi stvaranju inspirativne i produktivne radne atmosfere.

Premium kvart
foto: KIPS

Unutar stambeno-poslovnog kompleksa nalaziće se i dječije igralište, koje će biti središte aktivnosti za najmlađe stanovnike kvarta. Ovo bezbjedno i zabavno igralište će omogućiti djeci da se igraju i razvijaju u inspirativnom okruženju, dok roditelji dobijaju neophodan mir i spokoj, znajući da su njihovi mališani na sigurnom. U neposrednoj blizini kompleksa, planirana je izgradnja vrtića, osnovne škole i Doma zdravlja, što ovaj stambeni kompleks čini idealnom lokacijom za život za moderne porodice sa djecom, nudeći sve potrebne sadržaje na dohvat ruke.

Ali tu nije kraj prednostima stanovanja u kompleksu "Premium kvart". Kod opremanja stambenih jedinica, koristi se isključivo prvoklasna italijanska i španska laserski rezana keramika, troslojni jednolamelni parket od hrastovog drveta, bravarija vrhunskih profila, sanitarije vodećih evropskih proizvođača, dok je kompletna klimatizacija brenda Mitsubishi electrics, jedan od tri najkvalitetnija proizvođača na svijetu.

Smješten u srcu urbanog dijela Podgorice, sa svim potrebnim sadržajima u blizini, ovaj stambeno-poslovni kompleks nudi sigurnost, udobnost i privatnost. Bez obzira na to da li je u pitanju porodica koja traži siguran dom ili kompanija koja želi udoban prostor za svoje zaposlene, "Premium kvart" nudi rješenje koje zadovoljava sve potrebe i preferencije. Svestranost i prilagodljivost čine ga savršenim izborom za širok spektar ljudi i organizacija, čineći ga pravom oazom u urbanom okruženju.

Dodatne informacije:

www.kipsgradnja.me

Kontakt telefon 067/134-134 / 067/663-662