Dom zdravlja Podgorica: Sve specijalističke ambulante će biti smještene u jednom objektu

Od danas u ZO “Stari aerodrom” funkcionisaće i Služba za internu medicinu.

5524 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica
Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica

Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada odlučio je da sve specijalističke ambulante budu smještene u jednom objektu, sa ciljem pružanja kvalitetnih i efikasnih zdravstvenih usluga, saopšteno je iz ove institucije.

"Od danas 01.aprila, u ZO “Stari aerodrom” funkcionisaće i Služba za internu medicinu. Ovom integracijom, pacijenti ce imati jednostavan pristup uslugama iz oblasti RTG i ultrazvučne dijagnostike, laboratorijskih analiza, internističkih pregleda i pulmoloskih konsultacija, sve na jednom mjestu", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

"Centar za djecu sa posebnim potrebama će od danas 01.aprila takođe biti smješten u ZO “Nova Varoš”, gdje se i nalaze pedijatrijska savjetovališta. Ovo će pružiti dodatnu podršku roditeljima i djeci , omogućavajući im da ostvare sve potrebne medicinske usluge na istom mjestu", poručili iz Doma zdravlja Glavnog grada.

U saopštenju se navodi i da radno vijeme ambulante i centra ostaje nepromijenjeno - od 07 do 21 časova, a za sve dodatne informacije i zakazivanje termina građani se mogu javiti na brojeve telefona Ambulante za internu medicinu 067/143-948 i Centra za djecu sa posebnim potrebama 067/085-934.

Bonus video: