Izgorio kamion, vozač nepovrijeđen

Vatra zahvatila vozilo dok je bilo parkirano, vozača probudio zvuk pucanja gume

10695 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Kamion sa prikolicom izgorio je jutros, između tri i četiri sata, u blizini Mioske, na magistralnom putu Kolašin - Podgorica, dok je F.P. (24), koji je upravljao vozilom nepovrijeđen.

Prema nezvaničnim informacijama iz kolašinske Službe zaštite i spasavanja, vozač je spavao u parkiranom kamionu, a u vrijeme kad ga je vatra zahvatila.

Kako je F.P. ispričao vatrogascima, probudio ga je zvuk pucanja gume, pa je nepovrijeđen istrčao iz vozila i zvao šlep službu koja je obavijestila policiju, a policija vatrogasce.

Video: Privatna arhiva

„Na sreću, vozač kamiona je nepovrijeđen, jer ga je, dok je spavao u parkiranom kamionu, probudio zvuk pucanja gume zahvaćene vatrom. Nije znao broj vatrogasaca. Nakon određenog vremena ugledao je broj šlep službe na potpornom zidu pored puta, pa je tako obaviještena policija, a tek kasnije i Služba zaštite i spasavanja“, ispričali su nezvanično vatrogasci "Vijestima".

Vatrogaci, koji su iz Kolašina prema Mioskoj krenuli odmah kad su obaviješteni, na mjesto požara stigli tek kada je vatra gotovo potpuno uništila kamion.

Bonus video: