Kovačević sa Rodićem: Saradnja sa Srbijom dobra, posebno iz oblasti kulture

"Ambasador Rodić je izrazio veliko zadovoljstvo što je održao sastanak sa Kovačevićem i poručio da Opština Nikšić može računati na podršku i u narednom periodu", navodi se u saopštenju

2968 pregleda 9 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Opština Nikšić
Sa sastanka, Foto: Opština Nikšić

Saradnja sa Republikom Srbijom na svim poljima u protekle tri godine našeg mandata je izuzetna, a posebno je uspješna iz oblasti kulture. Tim dobrim putem saradnje nastavićemo i ubuduće, kazao je predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević, prilikom susreta sa ambasadorom Srbije u Crnoj Gori Nebojšom Rodićem i konzulom Nemanjom Sekickim.

Kovačević je, kako se navodi u saopštenju za javnost, istakao da mu je veoma važno što Opština Nikšić ima izuzetnu saradnju sa Republikom Srbijom.

"Ambasador Rodić je izrazio veliko zadovoljstvo što je održao sastanak sa Kovačevićem i poručio da Opština Nikšić može računati na podršku i u narednom periodu", navodi se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali šef Kovačevićevog kabineta Marko Perućica i savjetnik predsjednika za turizam, kulturu i vjerska pitanja Miljan Mijušković.

Sagovornici su nakon sastanka obišli Maticu srpsku – Društvo članova u Crnoj Gori, Saborni hram Svetog Vasilija Ostroškog, prostor oko Dvorca kralja Nikole i JU "Nikšićko pozorište".

Bonus video: