Besplatna ekskurzija za polumaturante škole "Dušan Bojović" iz Župe nikšićke

"Ovo je sedma godina kako se na ovaj način obezbjeđuju sredstva kako bi svako dijete otišlo na zajedničko druženje koje svima ostaje u lijepom sjećanju", rekli su iz Savjeta MZ Župa

2430 pregleda 3 komentar(a)
Škola u Župi, Foto: Svetlana Mandić
Škola u Župi, Foto: Svetlana Mandić

Polumaturanti Osnovne škole “Dušan Bojović” iz nikšićke Župe i ove godine imaće besplatnu ekskurziju zahvaljujući Savjetu Mjesne zajednice (MZ) Župa.

“Savjet MZ Župa nikšićka, kojem ovih dana ističe mandat, uspio je i ove godine da obezbijedi nedostajuća sredstva kako bi se obezbijedila besplatna ekskurzija za 40 polumaturanata. Ovo je sedma godina kako se na ovaj način obezbjeđuju sredstva kako bi svako dijete otišlo na zajedničko druženje koje svima ostaje u lijepom sjećanju. Savjet je siguran da na ovaj način šalje poruku toj djeci, a i njihovim porodicama, da u narednom periodu treba maksimalno da se uključe u sve one aktivnosti koje doprinose razvoju naše Župe”, navodi se u saopštenju Savjeta.

Kako su istakli, zahvaljujući privrednim društvima koja su postala prijatelji MZ Župa i prepoznala značaj aktivnosti koje sprovodi, uspjeli su da prikupe 6.000 eura.

“Ovakav odnos je najbolja potvrda da je Savjet MZ Župa nikšićka povezao svoje mjesto sa svim onim istitucijama i privrednim društvima koji su uvidjeli da je naš prioritet konstantno poboljšanje uslova života za svako župsko domaćinstvo, za svako župsko dijete”.

Savjet se zahvalio i Savjetu roditelja OŠ “Dušan Bojović” koji je prikupio dio potrebnih sredstava.

“Dosadašnji Savjet MZ Župa želi da vjeruje da će i novi Savjet koji bude izabran na nastupajućim izborima nastaviti i unaprijediti aktivnosti koje će biti na zadovoljstvo svih nas, jer Župi nema nazad”.

Bonus video: