Milić upoznao Breja sa ključnim prioritetima u radu ANB

"Njihovi razgovori su bili fokusirani na aktuelna regionalna dešavanja i bezbjednosne izazove, kao i NATO bezbjednosne prioritete, politike i strateške pravce", piše u saopštenju ANB

2228 pregleda 2 komentar(a)
Brej i Milić, Foto: ANB
Brej i Milić, Foto: ANB

Direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), Boris Milić upoznao je pooćnika generalnog sekretara NATO za obavještajne i bezbjednosne poslove Skota Breja sa ključnim prioritetima u radu ANB.

Iz ANB je saopšteno da je Milić juče primio Breja u posjetu.

"Njihovi razgovori su bili fokusirani na aktuelna regionalna dešavanja i bezbjednosne izazove, kao i NATO bezbjednosne prioritete, politike i strateške pravce. Posebno je potenciran značaj zajedničkih napora i saradnje u okviru Alijanse u svijetlu aktuelnih i anticipiranih geo-strateških izazova", ističe se u saopštenju.

Navodi se i da je Brej skazao punu podršku ANB i njenom rukovodstvu, izrazivši pritom posebnu zahvalnost za kontinuiranu posvećenost i vrijedan doprinos crnogorske ANB u okviru NATO kolektivnog sistema bezbjednosti.

"Susretu je prisustvovao i v.d. direktora Obavještajnog i bezbjednosnog direktorata (OBD) u Ministarstvu odbrane, gdin Janko Laković. U okviru dvodnevne posjete Crnoj Gori, gdin Brej će ostvariti i niz susreta sa najvišim zvaničnicima Vlade Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: